Simskola

Vår simskola, The Happy Dolphin, startades 2004 av Peter Sjöberg i Bangkok, Thailand. Vi flyttade hem till Sverige 2005 och har sedan dess lärt både barn och vuxna att simma. Vi samarbetar nära med ILS – International Life Saving Federation och AUSTSWIM i Australien samt arbetar med deras simprogram.

Våra grupper är små och har aldrig mer än 8 elever och alla våra simlärare är utbildade.

Med The Happy Dolphins lär våra barn att älska vatten och att känna sig säkra och bekväma. Samtidigt får de också lära sig bad, båt och isvett så att de uppträder på ett korrekt sätt i närheten av vatten.

Vårt simprogram

The Happy Dolphin har utvecklat ett simprogram som är baserat på AUSTSWIMs “Swimming and Water Safety program”. Vi vet att alla barn är unika och många olika faktorer såsom motorisk utveckling och vattenvana bestämmer hur snabbt barnet kommer att lära sig att simma. Vi kan aldrig garantera att ert barn kommer att lära sig att simma inom en viss tidsgräns men vi kan garantera att hon/han kommer att lära sig att simma. De flesta barn som har vattenvana och vågar doppa ansiktet i vattnet kommer att lära sig fort. Det är viktigt att första kontakten med vatten blir en rolig erfarenhet.

Simgrupper

Nybörjargrupp (Sköldpaddorna)
– För barn som har ingen eller lite vattenvana.

Fortsättningsgrupp (Hajarna)
– För barn som har vattenvana, våga doppa huvudet, kan ta simtagen och kanske kan simma några meter.

Teknikgrupp (Delfinerna)
– För barn som kan simma 25 meter.

Simgrupp
– För barn som kan simma 200 meter och vill träna teknik, livräddning, ta svårare märken och kanske är sugna på att tävla.

Anmälan

För frågor om schema, anmälan, avgifter, etc kontakta oss via email på swimschool@thehappydolphin.se.

Kursavgifter

Lektionstiden är 40 min och priserna inkluderar simavgift, inträde, medlemskap, försäkring och simmärken.

Grupplektioner för 8 elever: 1800 SEK/elev och termin.

För anmälan, emaila oss NAMN, ÅLDER, ADRESS och SIMNIVÅ.