Personlig Träning

Min viktigaste uppgift som PT är att guida, vägleda, inspirera, motivera och röja undan eventuella hinder som finns för att du ska uppnå dina mål. Jag kan på ett unikt sätt ta hänsyn till alla dina personliga faktorer, som ålder, kön, konditionsnivå, träningsbakgrund, matvanor, livssituation, kroppssammansättning och eventuella skador när din träning ska läggas upp.

Personlig träning riktar sig till alla människor oavsett om du bara vill komma igång med träningen, har ett specifikt prestationsmål, vill gå ner i vikt, öka i vikt, springa ett lopp, bli starkare och piggare eller bara hålla dig aktiv för att bibehålla ett hälsosamt liv!

Jag tror inte på ”quick fix”. För mig är det viktigt att skapa något hållbart och att hitta en träningsform och livsstil som passar dig och som du gillar! Då vi alla är olika och har olika förutsättningar och olika liv så har jag inga färdiga program utan anser att uppläggen måste individanpassas och varieras för att du ska få en stark, hälsosam och fungerande kropp.

Skicka en intresse-anmälan idag HÄR, så kontakta jag dig.  

PT för löpare

Behöver du hjälp med att utvecklas som löpare? Behöver du hjälp att komma igång, hitta motivationen, eller att nå ditt max som löpare? Vill du ha hjälp med att justera din teknik eller bygga ett program för en speciell tävling? Jag kan hjälpa dig med löpteknik, löpspecifik styrka, träningsprogram, motivation, kost och materialval.

I början av 2020 så kommer vi lansera en online utbildning för löpare. Håll utkik här och på social media.

Skicka en intresse-anmälan idag HÄR, så kontakta jag dig.  

PT Hemma

Om du inte kan eller vill gå till gymmet men ändå vill komma form och må bättre. Eller vill du kanske hinna få in träningen på lunchrasten. Jag erbjuder personlig träning i hemmet, på arbetsplatsen, utomhus eller där det passar dig. Jag kommer på besök och har med mig all nödvändig utrustning för att genomföra ett träningspass skräddarsytt för just dina mål. Det ända du behöver är en liten fri yta där vi kan genomföra träningen.

Skicka en intresse-anmälan idag HÄR, så kontakta jag dig.  

Online Coaching

Online Coaching är perfekt för dig som vill ha hjälp med träning och kost och av olika anledningar inte har möjlighet att regelbundet träffa en personlig tränare. Du tränar själv den tiden på dygnet som passar bäst för dig och du väljer själv om du vill träna hemma, på gym eller både och. Jag skräddarsyr ett upplägg efter DINA unika och individuella mål, vilket kan vara allt från viktnedgång till att delta i ett löplopp. För mycket mer information om Online Coaching, klicka HÄR.

Skicka en intresse-anmälan idag HÄR, så kontakta jag dig.  

Om du har frågor, funderingar eller vill boka tid, tveka inte att kontakta mig. Du når mig lättast via min email peter@psfitness.se

Dina mål är mina mål och jag kommer att göra allt jag kan för att stödja dig och motivera dig så du når dina mål.

Priser

Kontakta mig för en kostnadsfri konsultation eller om du har några frågor eller funderingar!

Priserna nedan går självklart att delbetala och alla paket har en giltighetstid på 1 år!

Konsultation
Kostnadsfritt
1 timme
660 kr
5 timmar
3,100 kr (620 kr/h)
10 timmar
6,000 kr (600 kr/h)
20 timmar
11,600 kr (580 kr/h)
50 timmar
27,000 kr (540 kr/h)
1 ggr
540 kr
5 ggr
2,475 kr (495 kr)
10 ggr
4,600 kr (460 kr)
20 ggr
8,800 kr (440 kr)
50 ggr
20,500 kr (410 kr)
PT 60 priser + 100 kr extra / pers 2-6
Konsultation
Kostnadsfritt
1 timme
660 kr
5 timmar
3,100 kr (620 kr/h)
10 timmar
6,000 kr (600 kr/h)
20 timmar
11,600 kr (580 kr/h)
50 timmar
27,000 kr (540 kr/h)
799 kr / månad