LÖPPROGRAM

Älskar du, som jag, att springa eller vill du lära dig att älska löpning och drömmer du om att bli en starkare, bättre och skadefri löpare?

Jag har tagit fram ett flertal olika program för att passa just dina behov och mål. Jag kan hjälpa dig oavsett om du är nybörjare och vill kunna springa 5 km eller för dig som redan springer mycket och vill maximera din prestation och hålla dig skadefri. Klicka nedan för mer information om de olika programmen och för PT för löpare klicka HÄR.

COUCH TO 5K

Är du nybörjare eller har tagit ett långt uppehåll från löpning och drömmer om klara av att springa 5km? Då är detta programmet för dig!

Detta program är planerat för att du steg för steg ska bygga upp styrka och kondition för att senare klara av att springa 5 km eller 30 min utan vila samtidigt som du blir starkare, rörligare och håller dig skadefri. Programmet är testat av många löpare och du kan följa det på ett löpband eller utomhus.

Klicka HÄR mer info.

1 ON 1 LÖPCOACHING

1 on 1 Löpcoaching är för dig som vill få individanpassad hjälp med din löpträning var du bor, vilka förutsättningar, eller vilka mål du har. Du kommer att få precis det du behöver för att nå dina mål.

Klicka HÄR mer info.

För frågor, funderingar eller anmälan tveka inte att kontakta mig på HÄR. Tack!

Coach Peter