Träning och bra kost, tillsammans med bra vanor, är grundpelarna till en stark och hälsosam kropp och knopp!

Online coaching är ett nytt sätt för mig att erbjuda dig precis det du behöver, när du behöver det, utan begränsningar, utan gym-medlemsskap och mer prisvärt än ”vanlig” personlig träning. Online coaching är för alla och var du än befinner dig och bäst av allt, jag kan ge dig support, motivation och stöttning 24/7.

Jag har tagit fram ett par olika program för olika mål och förutsättningar för att du ska kunna nå dina drömmål. Klicka nedan för att läsa mer och du är alltid välkommen att kontakta mig.

Fit For Life

90-dagars tränings- och kostprogram
Jag har skapat ett 90-dagars online program för att du ska få verktygen du behöver för att nå dina mål. Med vilja och hårt arbete så kommer du med detta program garanterat att se och känna fantastiska resultat med roliga och effektiva träningspass som kan utföras hemma, utomhus eller på gymmet, goda och nyttiga recept och mycket annat.

PT Online

Personlig Träning Online
PT Online är för dig som vill få skräddarsydd hjälp med din träning och kost oavsett var du bor, vilka förutsättningar, eller vilka mål du har.

Löpcoaching Online

Bli en Bättre, Starkare & Skadefri Löpare
Älskar du att springa eller vill du lära dig att älska löpning? Drömmer du om att bli en starkare, bättre och skadefri löpare? Detta 12-veckors löpprogram är för dig oavsett nivå. Nybörjare som vill t.ex. kunna springa 5 km eller för dig som springer mycket men vill maximera din prestation.

Superkids

Träningsprogram för barn
Ett av mina stora mål är att motivera, inspirera och göra det möjligt för barn att vara fysiskt aktiva.