Personlig Träning

Personlig Träning var och när det passar dig!

Vill du nå dina högt uppsatta mål? Tycker du det är tufft att hitta tid för att gå till gymmet eller vill du inte gå dit av någon annan anledning? Träna då med mig!

Jag tar träningspasset till dig!

Jag erbjuder personlig träning i hemmet, på arbetsplatsen, utomhus eller där det passar dig. Även virtuellt. Jag tar med mig all nödvändig utrustning för att genomföra ett roligt och effektivt träningspass skräddarsytt för dina mål och behov. Klicka HÄR för mer info om virtuell personlig träning.

För individer med en vardag med mycket att göra, föräldralediga, eller för dig som vill träna innan, under eller efter jobbet, så kan PT hemma hjälpa dig att spara tid och du behöver inte vara medlem på något gym.

Varför Personlig Träning?

Personlig träning riktar sig till alla människor oavsett fitness nivå, ålder, erfarenhet och mål. Som PT så är min viktigaste uppgift att guida, vägleda, inspirera, motivera och röja undan eventuella hinder som finns för att du ska uppnå dina mål. Jag kan på ett unikt sätt ta hänsyn till alla dina personliga faktorer, som ålder, kön, konditionsnivå, träningsbakgrund, matvanor, livssituation, kroppssammansättning och eventuella skador när din träning ska läggas upp.

Hur fungerar det?

Vi träffas på en plats och tid som passar dig. Under första passet så tar vi reda på din startpunkt och dina mål för att vi tillsammans ska kunna skapa ett program som är hållbart och tar dig närmare dina mål. Jag tar med mig all nödvändig utrustning för att genomföra ett roligt och effektivt träningspass skräddarsytt för dina mål och behov. Om det är att komma igång med träningen, ett specifikt prestationsmål, viktmål, ett specifikt event, bli starkare och piggare eller bara hålla dig aktiv för att bibehålla ett hälsosamt liv så är varje enskilt pass skräddarsytt för dig.

Priser för PT hemma:

Priserna nedan går självklart att delbetala och alla paket har en giltighetstid på 1 år.

  • Online konsultation – Gratis
  • 3 x 40 min – 1500 kr
  • 5 x 40 min – 2400 kr
  • 10 x 40 min – 4600 kr
  • 3 x 60 min – 2,100 kr
  • 5 x 60 min – 3,400 kr
  • 10 x 60 min – 6,400 kr
  • 20 x 60 min– 12,000 kr

Vill du träna med mig eller om du har frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta mig på peter@psfitness.se. Du kan även fylla i dina uppgifter nedan för en gratis konsultation. Jag kommer inom kort att kontakta dig.

Tack och vi ses!

Coach Peter